Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sekerek yürümek

Rüyada sekerek yürümek

Rüyada sekerek yürümek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sekerek yürümek gördüyseniz:

  • Haberleşmeler konusunda yaşayacağınız problemleri ise çevrenizdeki insanlardan yardım alarak çözümleyebilirsiniz.

Rüyada sekerek yürümek evin kasasına giren gelirin artacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda taş sektirmek daha iyi şartlarda yaşayacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sek içki içmek sorunlu bir hayat yaşayacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada sek rakı görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına işaret eder.

Rüyada sekeratta birini görmek aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, çok daha iyi bir konuma geleceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sekerat görmek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada insan seklinde köpek görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, hayatını ailesine adayacağına, halinin iyi olduğuna işaret eder.

Rüyada sek rakı içmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments