Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nohut seçmek

Rüyada nohut seçmek

Rüyada nohut seçmek çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, eşinden yana huzurlu olacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına delalet eder.

Rüyada nohut seçmek gördüyseniz:

  • Sizi, ortak kaynak kullanımı gerektiren işlere yönlendirmek isteyen kişiler olabilir.

Rüyada nohut seçmek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine işaret eder.

Rüyada fıstık seçmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, maddi anlamda rahatlamaya rivayet eder.

Rüyada elbise seçmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, rakiplerini geride bırakacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına tabir olunur.

Rüyada nişanlık seçmek ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada çorap seçmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine alamet eder.

Rüyada erik seçmek sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına rivayet eder.

Rüyada hediye seçmek hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada meyve seçmek büyük başarılar kazanılacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments