Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş kaldırmak görmek

Rüyada taş kaldırmak görmek

Rüyada taş kaldırmak görmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, yapacağı planların altüst olacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada taş kaldırmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınıza uymayan belli başlı başlıkları hayatınızdan çıkartmak isteyebilirsiniz.

Rüyada yoldan taş kaldırmak kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına alamet eder.

Rüyada ağır taş kaldırmak sıkıntısının biteceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada büyük taş kaldırmak aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, sorunların aşılacağına, hayattan daha zevk alacağına yorulur.

Rüyada yerden taş kaldırmak büyük bir yükten kurtulacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, yolunun açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada taş kaldırmak uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine yorulur.

Rüyada taş kaldırmak görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına inanılır.

Rüyada taşı kaldırmak dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada yatak kaldırdığını görmek birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments