Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşı kaldırmak

Rüyada taşı kaldırmak

Rüyada taşı kaldırmak maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine işarettir.

Rüyada taşı kaldırmak gördüyseniz:

  • Zaman kaybediyorsunuz.

Rüyada ağır taş kaldırmak sorunlarını unutacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada taş kaldırmak görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, çok para kazanacağına, rakipleri mağlup edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada taş kaldırmak binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada yerden taş kaldırmak başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına tabir olunur.

Rüyada yoldan taş kaldırmak daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada büyük taş kaldırmak yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada taşı kaldırmak onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada halı kaldırmak özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments