Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük taş kaldırmak

Rüyada büyük taş kaldırmak

Rüyada büyük taş kaldırmak hiçbir sorun yaşamayacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına alamet eder.

Rüyada büyük taş kaldırmak gördüyseniz:

  • Politik davranmalısınız.

Rüyada büyük taş kaldırmak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, geçimi zorluklarla kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada taş kaldırmak görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, haneye dertlerin gireceğine  yorulmaktadır.

Rüyada yerden taş kaldırmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taş kaldırmak alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada taşı kaldırmak işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına inanılır.

Rüyada yoldan taş kaldırmak moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, yanlış bir karar verileceğine işaret eder.

Rüyada ağır taş kaldırmak akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yere düşen birini kaldırmak hiç bilmediği bir işe gireceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments