Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerden taş kaldırmak

Rüyada yerden taş kaldırmak

Rüyada yerden taş kaldırmak sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, kendisini eve kapatacağına, sahip olacağı malın faazlalığına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine yorulur.

Rüyada yerden taş kaldırmak gördüyseniz:

  • Üzerinde anlaşılması veya pazarlık yapılması zor konularda anlaşmaya çalışan kişilerle aranıza belli bir mesafe koymaya çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada yerden taş kaldırmak sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada kuranı yerden kaldırmak işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yerden ekmek kaldırmak mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına işarettir.

Rüyada düşen birini yerden kaldırmak akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekmeği yerden kaldırmak ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeği yerden kaldırmak girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Rüyada yerden birini kaldırmak sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, yatırımlarının kar getireceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini yerden kaldırmak hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments