Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş kaldırmak

Rüyada taş kaldırmak

Rüyada taş kaldırmak eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, tüm kederinin uçup gideceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına yorulur.

Rüyada taş kaldırmak gördüyseniz:

  • Şans durumunz da sürekli değildir.

Rüyada büyük taş kaldırmak mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına yorulur.

Rüyada taş kaldırmak dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine delalet eder.

Rüyada yerden taş kaldırmak uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, onu cesaretlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada taşı kaldırmak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada taş kaldırmak görmek ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağır taş kaldırmak eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine delalettir.

Rüyada yoldan taş kaldırmak birçok kişinin dikkatini çekeceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına rivayet eder.

Rüyada insanı havaya kaldırmak yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, can sıkıcı haberler almaya işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments