Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak kaldırdığını görmek

Rüyada yatak kaldırdığını görmek

Rüyada yatak kaldırdığını görmek doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, işlerin düzgün gideceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatak kaldırdığını gördüyseniz:

  • Doğru taktikler uygulamanız gerekecek.

Rüyada yatak kaldırdığını görmek sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine rivayet eder.

Rüyada yatak kaldırmak sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına delalettir.

Rüyada düşen birini yerden kaldırmak yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, kendini toparlayamayacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuranı yerden kaldırmak sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yere düşen birini kaldırmak kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada yerden taş kaldırmak manevi olarak çökmekle kalmayacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada insanı havaya kaldırmak uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada taş kaldırmak görmek rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, zorluklarının son bulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments