Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağır taş kaldırmak

Rüyada ağır taş kaldırmak

Rüyada ağır taş kaldırmak hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, hanesine güneş doğacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ağır taş kaldırmak gördüyseniz:

  • Farklı planları olan bir kişi sizi yanıltabilir.

Rüyada ağır taş kaldırmak günahlarına tövbe edeceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağır hareket etmek çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, elini haramdan uzak tutacağına inanılır.

Rüyada birinin ağır hasta olduğunu görmek iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, büyük düşüneceğine rivayet eder.

Rüyada ağır yürümek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada ağır çanta görmek her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına yorulur.

Rüyada ağır çanta taşıdığını görmek bir dediğini iki etmeyeceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine yorulur.

Rüyada ağır yük taşımak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine işarettir.

Rüyada ağır hastalandığını görmek işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments