Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoldan taş kaldırmak

Rüyada yoldan taş kaldırmak

Rüyada yoldan taş kaldırmak adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine işaret eder.

Rüyada yoldan taş kaldırmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya çocuklarınız kariyerinizde yaşanabilecek olası sıkıntılarda size destek olacak.

Rüyada yoldan taş kaldırmak yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük taş kaldırmak kendisinden hayır beklenemeyen dosta, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada ağır taş kaldırmak sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada taş kaldırmak görmek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yerden taş kaldırmak işlerini boşvereceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada taş kaldırmak ön planda kalmayı sağlayacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada taşı kaldırmak fakir fukaraya yardım edileceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine, her geçen gün başarıların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada taşlı yolda araba görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments