Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekin ektiğini görmek

Rüyada ekin ektiğini görmek

Rüyada ekin ektiğini görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının artacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına yorulur.

Rüyada ekin ektiğini gördüyseniz:

  • Dedikodular ya da şikayetler başlamadan önce ortamın netleşmesi gerekiyor.

Rüyada tarlaya ekin ektiğini görmek sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, şeytanın aklına uyacağına alamet eder.

Rüyada ekin ektiğini görmek elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada tarlada ekin görmek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekin biçmek ekmek görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekin kaynatmak bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, yüksek bir makamı olacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına delalettir.

Rüyada çuvalda ekin görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına işarettir.

Rüyada ekin tarlasında olduğunu görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekin tarlasına saklanmak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments