Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada maydanoz görmek

Rüyada tarlada maydanoz görmek

Rüyada tarlada maydanoz görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarlada maydanoz gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmelere hazır olun.

Rüyada tarlada maydanoz görmek ekonomik durumunun düzeleceğine, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına delalettir.

Rüyada maydanoz tarlası görmek insanlara yardım edeceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine delalet eder.

Rüyada ekili maydanoz görmek bilgi sahibi olacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada maydanoz sulamak yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada maydanoz istemek kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, yardımın alınacağına alamet eder.

Rüyada maydanoz yediğini görmek ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan ve maydanoz görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşillik maydanoz görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments