Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maydanoz yediğini görmek

Rüyada maydanoz yediğini görmek

Rüyada maydanoz yediğini görmek size başarı getirecek adımlar atmanıza, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, sorunlar altında ezileceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada maydanoz yediğini gördüyseniz:

  • Baskılar karşısında ani tepkiler vermemelisiniz.

Rüyada maydanoz yediğini görmek yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada maydanoz yetiştirmek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, çeşitleneceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine inanılır.

Rüyada maydanoz almak verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada maydanoz suyu görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinde maydanoz görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil soğan ve maydanoz görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına delalettir.

Rüyada maydanoz doğradığını görmek zaferler kazanacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Rüyada bahçede maydanoz görmek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments