Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maydanoz istemek

Rüyada maydanoz istemek

Rüyada maydanoz istemek buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine işarettir.

Rüyada maydanoz istemek gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmeyin.

Rüyada maydanoz istemek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına inanılır.

Rüyada maydanoz kesmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine maydanoz vermek onlarla iyi geçim halinde olacağına, adını aklamayı başaracağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada maydanoz yediğini görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, arkasından iyi konuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada maydanoz biçmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına işarettir.

Rüyada maydanoz topladığını görmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine alamet eder.

Rüyada maydanoz sapı görmek sosyal çevrenin değiştirileceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada birinden maydanoz almak sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments