Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil soğan ve maydanoz görmek

Rüyada yeşil soğan ve maydanoz görmek

Rüyada yeşil soğan ve maydanoz görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, zenginlik elde edeceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil soğan ve maydanoz gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurmanıza yardım edebilecek aktiviteleri kaçırmamalı, yeteneklerinizi göstermekten kaçınmamalısınız.

Rüyada yeşil soğan maydanoz görmek en büyük acılarının dineceğine, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine delalettir.

Rüyada yeşil soğan ve maydanoz görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine inanılır.

Rüyada maydanoz yeşil soğan görmek zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yeşil maydanoz yemek işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, hayırlı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşillik maydanoz görmek Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, zor durumlara düşeceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın rivayet eder.

Rüyada yeşil maydanoz görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine inanılır.

Rüyada tarlaya yeşil soğan ekmek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, bunu şeref sayacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına yorulur.

Rüyada birinin yeşil soğan verdiğini görmek hanenizde bolluk olacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments