Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maydanoz tarlası görmek

Rüyada maydanoz tarlası görmek

Rüyada maydanoz tarlası görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, bazı sırların açığa çıkacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada maydanoz tarlası gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız iş konularında fazla aktif olmamanız daha verimli olabilir.

Rüyada maydanoz tarlası görmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine yorulur.

Rüyada tarlada maydanoz görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına inanılır.

Rüyada maydanoz yıkamak herkesin dikkatinin çekileceğine, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, zarar etmeyeceğine yorulur.

Rüyada maydanoz ayıklamak sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada maydanoz satmak bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada maydanoz görmek şeytana uyacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, hasret içinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada maydanoz yetiştirmek yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada maydanoz suyu görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments