Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maydanoz sulamak

Rüyada maydanoz sulamak

Rüyada maydanoz sulamak anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, kazancında artış olacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine yorulur.

Rüyada maydanoz sulamak gördüyseniz:

  • Olaylar iyice karışık bir hal alabilir.

Rüyada maydanoz sulamak sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına delalettir.

Rüyada maydanoz suyu görmek hayırlı yollara gireceğine, mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Rüyada maydanoz yeşil soğan görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada maydanoz ekmek mevki edineceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, çok iyi işler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada maydanoz marul görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada maydanoz topladığını görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, kafasını toparlayacağına delalet eder.

Rüyada maydanoz yetiştirmek şöhret elde edeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına yorulur.

Rüyada maydanoz doğradığını görmek bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, mesleğinde atılım yapacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments