Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekili maydanoz görmek

Rüyada ekili maydanoz görmek

Rüyada ekili maydanoz görmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekili maydanoz gördüyseniz:

  • Her şeyi iyice anlamadan harekete geçmemelisiniz.

Rüyada ekili maydanoz görmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına tabir olunur.

Rüyada ekili yeşil bahçe görmek iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekili mısır görmek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, borçlarının artacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına delalettir.

Rüyada ekili domates görmek kem gözlü insanların uzaklaşacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekili fasulye görmek kötü giden işlerin düzeleceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına işaret eder.

Rüyada ekili alan görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, onu doyasıya yaşayacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine delalet eder.

Rüyada mısır ekili tarla görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, kötü yönde hareket edeceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına yorulur.

Rüyada ekili arpa görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments