Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik maydanoz görmek

Rüyada yeşillik maydanoz görmek

Rüyada yeşillik maydanoz görmek huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada yeşillik maydanoz gördüyseniz:

  • Olmasını çok istediğiniz şeyleri elde etmenize yardım edebilecek ilginç olaylar yaşanabilir.

Rüyada maydanoz yeşil soğan görmek mal ve para biriktireceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil maydanoz yemek maddi sorumluluklarının artacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına inanılır.

Rüyada yeşil maydanoz görmek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı haberlere, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine işarettir.

Rüyada yeşil soğan maydanoz görmek işlerinde kara geçeceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına inanılır.

Rüyada yeşil soğan ve maydanoz görmek hevesinin kursağında kalacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, gelecekte yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada yeşillik maydanoz görmek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada toprağa maydanoz ekmek örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına delalet etmektedir.

Rüyada pazardan maydanoz almak hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments