Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarla yakmak

Rüyada tarla yakmak

Rüyada tarla yakmak dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına, büyük bir aşk yaşayacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine yorulur.

Rüyada tarla yakmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya geleceğe yatırım söz konusu olabilir.

Rüyada tarlada ateş yakmak ömrü boyunca mutlu olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada tarla yakmak ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarlada çiçek toplamak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada lavanta tarlası görmek almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, amacına nail olacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarlada nohut görmek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada boş tarla sulamak hafif ve iyi hissedeceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada muz tarlası görmek hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine inanılır.

Rüyada tarlada oturmak karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments