Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada oturmak

Rüyada tarlada oturmak

Rüyada tarlada oturmak hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına delalet eder.

Rüyada tarlada oturmak gördüyseniz:

  • Pek çok konu aynı anda kendini gösterebilir.

Rüyada tarlada oturmak yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, maddi olarak güç kazanacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına alamet etmektedir.

Rüyada karpuz vs kavun tarlası görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine alamet eder.

Rüyada tarlada meyve görmek ün yapmayı başaracağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlaya çiş yapmak işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada limon tarlası görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada çavdar tarlası görmek hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada tarlada toprak görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın tarlası görmek başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments