Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada ateş yakmak

Rüyada tarlada ateş yakmak

Rüyada tarlada ateş yakmak sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarlada ateş yakmak gördüyseniz:

  • Başka kişileri zorlayarak ya da ısrarcı olarak ilerlemeye çalışmak tartışmaları beraberinde getirebilir.

Rüyada tarlada ateş yakmak ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, istediği herşeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarla yakmak hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarlada ateş görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada ateşle yakmak aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemek pişirmek için ateş yakmak gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada denizde ateş yakmak hayatının aksiliklerle geçeceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına işaret eder.

Rüyada bahçede ateş yakmak çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ateşte birini yakmak küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments