Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada nohut görmek

Rüyada tarlada nohut görmek

Rüyada tarlada nohut görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, kötü gidişe dur denileceğine, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine yorulur.

Rüyada tarlada nohut gördüyseniz:

  • Son zamanlarda iniş çıkışlı bir yol izleyen veya nereye gittiği belli olmayan iş, plan veya ilişkileriniz netleşmeye veya yoluna girmeye başlayabilir.

Rüyada yeşil nohut tarlası görmek kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, umutlarının da tükeneceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına rivayet eder.

Rüyada tarlada nohut görmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarlaya nohut ekmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, bir organizasyona katılacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlada nohut yolmak yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına yorulur.

Rüyada nohut tarlası görmek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada tarlada yeşil nohut görmek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, belaya ve derde düşeceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına işarettir.

Rüyada taze nohut tarlası görmek zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine işarettir.

Rüyada tarlada nohut toplamak herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments