Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muz tarlası görmek

Rüyada muz tarlası görmek

Rüyada muz tarlası görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, istediklerini elde edeceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada muz tarlası gördüyseniz:

  • Bazı olayları sizinle aynı yönlü görmeyen kişiler olabilir.

Rüyada muz tarlası görmek üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine tabir olunur.

Rüyada tarlada muz görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine yorulur.

Rüyada muz ağacı dikmek projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada muz çilek görmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok fazla muz görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada muzlu pasta yemek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada muzlu bal görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada portakal muz görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments