Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada çiçek toplamak

Rüyada tarlada çiçek toplamak

Rüyada tarlada çiçek toplamak bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, elindekini de bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlada çiçek toplamak gördüyseniz:

  • Hukuki, sağlıkla ilgili veya maddi konularda sezgileriniz size yol gösterebilir.

Rüyada tarlada çiçek toplamak yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, atılan adımların zarar vereceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada çiçek görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına delalettir.

Rüyada beyaz çiçek tarlası görmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazancının artacağına,, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına delalet eder.

Rüyada mor çiçek tarlası görmek insanlara her türlü yardımı yapacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çiçek tarlasında koşmak sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada çiçekli tarla görmek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarlaya çiçek ekmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı çiçek tarlası görmek canını ve malını garanti altına alacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, yerinde saymayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments