Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lavanta tarlası görmek

Rüyada lavanta tarlası görmek

Rüyada lavanta tarlası görmek kendisini ailesine vereceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına yorulur.

Rüyada lavanta tarlası gördüyseniz:

  • Hayatınızı güzelleştirmek istiyorsanız sınır tanımamalısınız.

Rüyada lavanta tarlası görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına işaret eder.

Rüyada lavanta ağacı görmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru lavanta görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada lavanta çiçeği görmek hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada lavanta kokusu duymak masabaşı bir işe girileceğine, beddua ve ah alacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor lavanta görmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına delalettir.

Rüyada lavanta koklamak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada lavanta bahçesi görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments