Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil tarla sulamak

Rüyada yeşil tarla sulamak

Rüyada yeşil tarla sulamak deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil tarla sulamak gördüyseniz:

  • Dayanağı olmayan asılsız haberlere kesinlikle inanmamalısınız.

Rüyada yeşil tarla sulamak gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada boş tarla sulamak buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, onunla mutlu bir yuva kuracağına delalet eder.

Rüyada boş tarlayı sulamak gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine delalettir.

Rüyada pancar tarlası sulamak kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, sıkıntıların biteceğine yorulur.

Rüyada buğday tarlası sulamak varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, günaha gireceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada buğday tarlasını sulamak sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, maddi açıdan zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sebze tarlası sulamak zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada kuru tarla sulamak üzüleceğine ve yıpranacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, düzenin bozulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments