Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domates tarlası sulamak

Rüyada domates tarlası sulamak

Rüyada domates tarlası sulamak bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada domates tarlası sulamak gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminizin uygulanabilirliği ya da bazı kişilerin niyetleri konusunda endişeleriniz olabilir.

Rüyada domates tarlası sulamak beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına alamet eder.

Rüyada domates fidesi sulamak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada buğday tarlası sulamak sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına inanılır.

Rüyada pancar tarlası sulamak birbirlerine her konuda destek olacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada mısır tarlası sulamak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekin tarlası sulamak ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, herkesin rahat edeceğine, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine tabir olunur.

Rüyada tarla suladığını görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada sebze tarlası sulamak yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments