Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yonca tarlası sulamak

Rüyada yonca tarlası sulamak

Rüyada yonca tarlası sulamak sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına inanılır.

Rüyada yonca tarlası sulamak gördüyseniz:

  • Neyse ki, siz hiç kimsenin görmediğini görüyorsunuz.

Rüyada yonca tarlası sulamak sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına işarettir.

Rüyada yonca sulamak sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına yorulur.

Rüyada yonca tarlası görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, büyük bir makama geleceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına delalet eder.

Rüyada yonca çiçeği görmek aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada yonca samanı görmek büyük kazanç sağlanacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada yonca yemek bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine inanılır.

Rüyada yonca görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada üç yapraklı yonca görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments