Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaçtığını saklandığını görmek

Rüyada kaçtığını saklandığını görmek

Rüyada kaçtığını saklandığını görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, bolluğun ve verimin de artacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada kaçtığını saklandığını gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinin dışında da insanlardan egoistçe yaklaşımlar görebilirsiniz.

Rüyada kaçtığını saklandığını görmek hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada kaçıp saklanmak gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada kaçıp saklandığını görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, kazancının da aynı oranda artacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada masanın altına saklanmak direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, yeni bir yol tutulacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada saklanmak gizlenmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, hedeflerine yaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada korkup eve saklanmak çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına delalet eder.

Rüyada birinin arkasına saklanmak onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, sevgi göreceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden korkup saklanmak mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments