Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saklanmak korkmak

Rüyada saklanmak korkmak

Rüyada saklanmak korkmak geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, insanlara yardım edeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına işaret eder.

Rüyada saklanmak korkmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların dışında kalmanız gerekiyor.

Rüyada korkmak kaçmak saklanmak sorunların yakında çözüme kavuşacağına, hem çok mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına delalet eder.

Rüyada korkmak saklanmak göğüs germek zorunda kalınacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada korkmak ve saklanmak sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, ortak edineceğine, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada saklanmak korkmak rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına işaret eder.

Rüyada tuvalete saklanmak kuş gibi hafifleyeceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden kaçmak saklanmak hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, yaşamının tazeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada korkarak kaçmak saklanmak malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada evde saklanmak çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments