Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birilerinden saklanmak kaçmak

Rüyada birilerinden saklanmak kaçmak

Rüyada birilerinden saklanmak kaçmak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada birilerinden saklanmak kaçmak gördüyseniz:

  • Seçimleriniz diğerlerini rahatsız edebilir veya karşıt fikirleriyle mücadele etmeniz gerekebilir.

Rüyada birilerinden kaçmak saklanmak uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine alamet eder.

Rüyada birilerinden saklanmak kaçmak kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına delalettir.

Rüyada birilerinden saklandığını görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birilerinden saklanmak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, heveslerin söneceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine inanılır.

Rüyada korkmak kaçmak saklanmak duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına delalettir.

Rüyada saklanmak kaçmak doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada düşmandan kaçmak saklanmak maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına işarettir.

Rüyada birinden saklanmak kaçmak kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, modern insanlarla tanışılacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments