Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanlardan saklanmak

Rüyada düşmanlardan saklanmak

Rüyada düşmanlardan saklanmak kazancın günden güne artacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, karanlığın biteceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanlardan saklanmak gördüyseniz:

  • Evle ilgili değişiklikler konforu arttırabilir.

Rüyada düşman askerlerinden saklanmak daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına delalet eder.

Rüyada düşmandan kaçmak saklanmak bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine işaret eder.

Rüyada düşmanlardan saklanmak eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına işarettir.

Rüyada düşmandan saklanmak kötü günlerinden kurtulacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşmanından saklanmak yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına rivayet eder.

Rüyada ormanda saklanmak yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, çok kolay bir hayatı olacağına işaret eder.

Rüyada banyoda saklanmak çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvar arkasına saklanmak toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments