Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağan öpmek

Rüyada papağan öpmek

Rüyada papağan öpmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, malının da hiç olacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, bol bol moral depolanacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada papağan öpmek gördüyseniz:

  • Sezgileriniz iş hayatınızda başına gelebilecek riskleri en aza indirmenizi sağlayacak.

Rüyada papağan öpmek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, güzel huylarını terk edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cennet papağanı görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada papağanın uçtuğunu görmek bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada papağanın konuştuğunu görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil papağan görmek neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye işaret etmektedir.

Rüyada papağan görmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, manevi olarak ferahlayacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada papağan almak bunalıma düşeceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada papağan öldüğünü görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments