Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağan yavruları görmek

Rüyada papağan yavruları görmek

Rüyada papağan yavruları görmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, maddi çıkmazların biteceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, her zaman çok mutlu olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada papağan yavruları gördüyseniz:

  • Asıl niyetleri görmeye çalışmalısınız.

Rüyada papağan yavruları görmek kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, can derdine düşeceğine inanılır.

Rüyada papağan yavrusu görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına alamet eder.

Rüyada papağan ve yavrusunu görmek çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına inanılır.

Rüyada yavru papağan görmek bunun da kendisini çok etkileyeceğine, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına yorulur.

Rüyada papağan yakaladığını görmek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada renkli papağan görmek bundan güç ve cesaret alacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil papağan yakalamak aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına inanılır.

Rüyada papağanın konuştuğunu görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments