Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turuncu papağan görmek

Rüyada turuncu papağan görmek

Rüyada turuncu papağan görmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, hanenizde bolluk olacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada turuncu papağan gördüyseniz:

  • Sizi mücadele ya da rekabet ortamlarına çeken kişileri saf dışı bırakabilir veya maddi manevi veya fiziksel anlamda size iyi gelecek fırsatlar yakalayabilir ya da olanaklara kavuşabilirsiniz.

Rüyada turuncu papağan görmek kalkınacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine tabir olunur.

Rüyada ağaçta papağan görmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine delalettir.

Rüyada papağanı eline almak daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş papağan görmek özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, kendisine olan güvenin artacağına rivayet eder.

Rüyada gri papağan görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, anlaşmalardan cayılacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalettir.

Rüyada papağanı kafese koymak sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, başının belaya girmeyeceğine işaret eder.

Rüyada konuşmayan papağan görmek zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada papağan kaçtığını görmek ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments