Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarhana satın almak

Rüyada tarhana satın almak

Rüyada tarhana satın almak kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, yokluk içine düşeceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada tarhana satın almak gördüyseniz:

  • Yatırım amaçlı bir girişiminiz nedeniyle zarara uğrayabilirsiniz.

Rüyada tarhana satın almak güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına rivayet eder.

Rüyada tarhana almak ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarhana aldığını görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine inanılır.

Rüyada tarhana yediğini görmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada tarhana yoğurduğunu görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada kuru tarhana görmek herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, ağız tadının da kaçacağına alamet eder.

Rüyada kurtlu tarhana görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, ün ve itibar sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada un tarhanası görmek nefsine yenileceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments