Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un tarhanası görmek

Rüyada un tarhanası görmek

Rüyada un tarhanası görmek hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına işaret eder.

Rüyada un tarhanası gördüyseniz:

  • İletişimi hızlandırmanız, öğreneceklerinizi arttırarak kendiniz için daha iyi bir pozisyon yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada un tarhanası görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, kişinin hayatının değişeceğine, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada un tarhana görmek hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine alamet eder.

Rüyada tarhana yaptığını görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe işarettir.

Rüyada tarhana çorbası karıştırmak işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına delalet eder.

Rüyada tarhana tozu görmek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, yüzüne kan geleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden tarhana almak hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Rüyada tarhana ufalamak hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, onlara sanat öğreteceğine inanılır.

Rüyada tarhana pişirmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments