Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarhana yediğini görmek

Rüyada tarhana yediğini görmek

Rüyada tarhana yediğini görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine delalettir.

Rüyada tarhana yediğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kararsızlıklarına veya belirsizliklere rağmen planlarınızı uygulamayı sürdürmelisiniz.

Rüyada tarhana yediğini görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına delalettir.

Rüyada hamur tarhana görmek yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, masumluğunu ispat edeceğine, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına alamet eder.

Rüyada kurutulmuş tarhana görmek iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, nefsine yenileceğine delalettir.

Rüyada tarhana yoğurduğunu görmek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, kredi çekileceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarhana ovmak kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada tarhana görmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada tarhana yapmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarhana çorba yapmak bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments