Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarhana aldığını görmek

Rüyada tarhana aldığını görmek

Rüyada tarhana aldığını görmek yeni bir sayfa açacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, iş projelerinin gerçek olacağına delalettir.

Rüyada tarhana aldığını gördüyseniz:

  • Özel olarak görüşeceğiniz bir kişinin belli amaçlarınızı gerçekleştirmenizi sağlamanızda faydası olabilir.

Rüyada tarhana aldığını görmek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, iş sahibi olunacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına delalet eder.

Rüyada kurtlanmış tarhana görmek karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına inanılır.

Rüyada tarhana çorbası pişirdiğini görmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada taze tarhana görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına rivayet eder.

Rüyada tarhana çorba yapmak yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru tarhana almak kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına delalettir.

Rüyada birinden tarhana almak borçları varsa ödeyeceğine, neşeli bir hayat süreceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarhana hamuru yoğurmak sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments