Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru tarhana görmek

Rüyada kuru tarhana görmek

Rüyada kuru tarhana görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, onlarla gönül birliği edeceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru tarhana gördüyseniz:

  • Duygularınızı anlatırken zorlanmayacaksınız.

Rüyada kuru tarhana yemek sosyal hayatında da mutlu olacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada tarhana kurusu görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada kuru tarhana almak yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, kendi işine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru tarhana görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine rivayet eder.

Rüyada tarhana çorbası dökmek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, üzüntülerini bölüşeceğine delalettir.

Rüyada yaş tarhana yemek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarhana yaptığını görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarhana çorbası yemek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments