Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu tarhana görmek

Rüyada kurtlu tarhana görmek

Rüyada kurtlu tarhana görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına yorulur.

Rüyada kurtlu tarhana gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda, ailenizde veya evinizde rahatsız edici ufak tefek gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada kurtlu tarhana görmek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurtlanmış tarhana görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına rivayet eder.

Rüyada tarhana yemek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine işaret eder.

Rüyada kurutulmuş tarhana görmek yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine inanılır.

Rüyada tarhana dağıtmak çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmemiş tarhana görmek bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarhana satın almak dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada tarhana yaptığını görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, dertlerine derman bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments