Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarhana almak

Rüyada tarhana almak

Rüyada tarhana almak istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada tarhana almak gördüyseniz:

  • Gözlemleriniz veya söylemleriniz yüzle çarpılabilir.

Rüyada pişmemiş tarhana görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına delalet eder.

Rüyada tarhana sermek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tarhana firiği görmek çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına işarettir.

Rüyada tarhana yapıldığını görmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, iş hayatında günah işleyeceğine inanılır.

Rüyada tarhana yediğini görmek ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarhana çorbası yemek ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Rüyada tarhana çorbası pişirdiğini görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine tabir olunur.

Rüyada tarhana karmak yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments