Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarhana yoğurduğunu görmek

Rüyada tarhana yoğurduğunu görmek

Rüyada tarhana yoğurduğunu görmek fesada ve haksızlığa karışacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarhana yoğurduğunu gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkinizin mevcut duruma uyarlanması gerekebilir.

Rüyada tarhana yoğurduğunu görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinden tarhana almak dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına rivayet eder.

Rüyada tarhana dağıtmak işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada tarhana hamuru görmek saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına işaret eder.

Rüyada tarhana çorbası dökmek belalı insanlara denk geleceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına yorulur.

Rüyada taze tarhana görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, bereket ve huzur geleceğine, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına delalet eder.

Rüyada un tarhanası görmek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, bazı engellerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarhana yapmak sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments