Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarhana karıştırmak

Rüyada tarhana karıştırmak

Rüyada tarhana karıştırmak kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, makam ve söz sahibi olacağına, yeni malların alınacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, rahatının yerinde olacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine inanılır.

Rüyada tarhana karıştırmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, çocuklarla ilgili konuları veya yaratıcılık gerektiren işleri ilgilendiren alanlarda kalıcı adımlar atabilir, geleceğe dönük planlar yapabilirsiniz.

Rüyada tarhana çorbası karıştırmak eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, belalı insanlara denk geleceğine, çok güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada tarhana karıştırmak yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada tarhana çorbası görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına inanılır.

Rüyada un tarhana görmek mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada tarhana aldığını görmek kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine delalet eder.

Rüyada tarhana yapmak iyi huylar edineceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada tarhana elemek elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine alamet eder.

Rüyada tarhana satın almak kötü gününden de geri duracağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments