Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarhana çorbası görmek

Rüyada tarhana çorbası görmek

Rüyada tarhana çorbası görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, esenlik içinde olacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına alamet eder.

Rüyada tarhana çorbası gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapma veya girişimlerde bulunma isteğiniz artıyor.

Rüyada tarhana çorbası dökmek eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada tarhana çorbası pişirdiğini görmek borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada tarhana çorbası yemek sıkıntılı günler geçireceğine, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarhana çorba yapmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine alamet eder.

Rüyada tarhana çorbası görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, doğru kararların alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarhana çorbası yapmak çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına yorulur.

Rüyada tarhana çorbası karıştırmak etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Rüyada tarhana çorbası içmek inancının eksileceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, hasadının tarlasında kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments