Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarhana elemek

Rüyada tarhana elemek

Rüyada tarhana elemek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarhana elemek gördüyseniz:

  • Paranızı doğru alanlarda kullanmalısınız.

Rüyada tarhana elemek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, helal rızka kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ekin elemek rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine rivayet eder.

Rüyada mercimek elemek iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada toprak elediğini görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, maceralara atılacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprak elemek haneye dertlerin gireceğine , kendini uzun uzun tenkit edeceğine, her şeyin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kum elemek rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine yorulur.

Rüyada bulgur elemek sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, büyük bir makama geleceğine inanılır.

Rüyada buğday elediğini görmek insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments