Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarhana yapmak

Rüyada tarhana yapmak

Rüyada tarhana yapmak kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, nefsine uyacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, özlemelerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarhana yapmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin yaptıkları ya da söyledikleri huzursuzluk nedeni olabilir.

Rüyada tarhana yapmak maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada tarhana çorbası yapmak iyi anlaşacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, sıkıntı yükleneceğine yorulur.

Rüyada tarhana çorba yapmak ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarhana hamuru yapmak sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada tarhana ovmak çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına tabir olunur.

Rüyada tarhana almak yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kalkınacağına inanılır.

Rüyada kuru tarhana görmek refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada yaş tarhana görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, yeni bir ortama girileceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments