Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un tarhana görmek

Rüyada un tarhana görmek

Rüyada un tarhana görmek bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada un tarhana gördüyseniz:

  • Bir ihtimal de, bazı kişilerin sürpriz açıklamaları olabilir.

Rüyada un tarhanası görmek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada un tarhana görmek sağlığının bozulacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına işaret eder.

Rüyada tarhana hamuru yapmak kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada tarhana pişirmek yalnız kalmak isteyeceğine, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kuru tarhana almak yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarhana çorbası dökmek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden tarhana almak yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine işaret eder.

Rüyada tarhana yemek borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, başarıları ile tanınacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments