Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarhana çorbası karıştırmak

Rüyada tarhana çorbası karıştırmak

Rüyada tarhana çorbası karıştırmak elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, fikirlerinin can bulacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarhana çorbası karıştırmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hatalarının bedelini siz ödemek istemezsiniz.

Rüyada tarhana çorbası karıştırmak güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, rızkının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarhana karıştırmak ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, tartışma yaşayacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarhana çorbası görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine yorulur.

Rüyada tarhana çorbası yapmak kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tarhana çorbası içmek yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, sorunlarının günden güne azalacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına alamet eder.

Rüyada tarhana çorbası pişirdiğini görmek rahatının ve huzurunun bozulacağına, evlatlarının hayrını göreceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine alamet eder.

Rüyada tarhana çorbası dökmek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına işaret eder.

Rüyada tarhana çorbası yemek rahatın yerine geleceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments